2019. december 17., kedd

Felemelő kisfilm arról, hogy mi történik a szentmisén | VIDEÓ


Szerző: Harasztovics Arnold

Az eltávolított fátyol egy rövidfilm, amely a Menny és a Föld találkozását mutatja be a szentmiséken, ahogyan azt a szentek és misztikusok láttatják, a szentírás és a Katolikus Egyház katekizmusa alapján.
“A projektet a kezdetektől a Szentlélek vezette.”
-olvasható a készítők vallomásában, akik azt is megosztották, hogy minden héten, minden nap, minden órában imádkoztak a filmért 5 éven keresztül. A koncepciótól a megvalósulásig a Szentlélek vezette e projekt mellett elkötelezett civileket, akiket a hit és az Isten iránti szeretet kötött össze. És igen, az Eucharisztia.
Csodát láttam csodák után, és megválaszolt imáimat megválaszolt imák követték számomra és mások számára is…
állítja Chris Magruder a csapat alapítója és projektvezetője, aki hívő katolikusként kezdte el tanulmányozni az Egyház tanítását. A tanulási, elmélyülési folyamat számos meglepetést okozott számára, amikor a hit szépségével és csodájával, ha úgy tetszik misztikájával szembesült. “Amikor megismertem, hogy mi is történik valójában a szentmisében, megváltozott az egész tapasztalatom.”

A film fantasztikus minőségben, sokak számára jeleníti meg a “fátyol” mögötti történéseket. Azt, amit szemmel nem, csak hittel és szívvel lehet látni.

Forrás: www.katolikus.ma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése