2018. november 5., hétfő

Ördögűzés egy generáció meggyógyításáért

Valami visszatérően kísérti a családodat?

Mondhatni óramű pontossággal?

Észrevettétek már, hogy vannak olyan dolgok, amelyeket mintha a generációk átadnának egymásnak, mintha vírusként vagy génként öröklődnének a családodon belül: például a megosztottság, depresszió, gúny, pénzügyi nehézségek, alkoholizmus, válás, különböző temperamentumok, bűnözésre való hajlam, anorexia, mentális betegségek, sőt az öngyilkosság?

Ha a rossz tulajdonságok vagy a “szerencse” mintha ismétlődnének, biztos lehetsz benne, hogy ez több, mint DNS, magatartásminta vagy véletlen egybeesés (bár ezek is tényezők lehetnek).

Szeretnénk bemutatni Chad Ripperger atyát, aki a Hétfájdalmas Szűzanya rendjének papja Denverben, és teljes idejű ördögűző, és azt vallja, hogy a múltbeli és a jelenlegi családtagok “családi” szellemeket közvetítenek egymás között. De nagy remény és gyógyulás van az Eucharisztiában. [lásd itt]

Miként őrangyalok vannak mellénk rendelve, mondja Ripperger atya, a Sátán is hozzánk küldhet egy démont, vagy gyakran az egész családhoz. A kisebb démonokat azért küldi, hogy kísértsenek és kinyissák az ajtót a magasabb démoni hatalmaknak. Vannak egész generációhoz küldött szellemek is, amelyek széles társadalmi rétegeket gyötörnek. Ilyen volt a hatvanas évek “hippi” mozgalmának idején tapasztalt fertőzés, állítja Ripperger atya, aki egy döbbenetes, nagyszerű könyvet írt, a “Deliverance Prayers For The Laity” /Szabadító Imák Laikusok számára – a ford/ című művet, hogy felszámolja és ízekre szedje az ilyen nagyrészt ismeretlen démoni erősségeket.

És a teljes nemzetek? Gondoljunk csak a Közel-Keletre vagy Észak-Koreára; vagy a náci Németországra – habár minden nemzetnek és etnikai csoportnak van szellemi “poggyásza”.

Ripperger atya

Amikor betegségről vagy bűnözésről van szó, az konkrétan élet-halál kérdése!

“Egy szellem ‘családivá’ válhat, ha a személy [akihez kapcsolódott] különleges befolyással és dominanciával rendelkezik a családban” – mondja a pap. “Aztán továbbadódik a szellem.”

“Fajokhoz is kapcsolódhat”, folytatja az ördögűző. “Minden egyes fajnak van. Ha a bennszülött indiánokat veszed, akkor nagyon gyakran a bennszülött indián lelkiség által átadott szellem szorongatja őket. “A hispánoknál – mondja-, talán az okkultizmussal átitatódott azték vagy maja származás, vagy az olyan rituálék hatásai vannak jelen, mint pl. a Santeria. A pogány gyakorlatok Indiában és Afrika mélyén különleges kérdéseket vetnek fel, jegyzi meg. Néha úgy tűnik, az egész családot megfertőző szellem mintha kihagyna egy-egy személyt, máskor mintha az egész család egyetlen személyen keresztül lenne zaklatva.

Más esetekben csak egy személy van gyötörve a családban, a többieket békén hagyja a szellem.
Titokzatos a dinamikája.

“Cégeknél is van, hogy egy démon beteszi a lábát az ajtóba, és a vállalat elkezd diszfunkcionálni, egészen addig, amíg össze nem omlik” – vélekedik az atya.

Országrészekről is beszélhetünk. Például Fresno-ban, Kaliforniában, ez egy betegség démon. Los Angelesben – és ez nem lesz meglepetés – a irrealitás démona van jelen. Délen, Alabamától Georgia-ig, van egy különleges démon, ami akkor kapott erőre, amikor az amerikai indiánok és az európaiak gyilkolták egymást. A démon már száz vagy még több éve ott volt. ”

Ez nem csak gének, hangsúlyozza Ripperger, aki a hagyományos latin rítusú misézés híve, mert különösen erõteljesnek tartja: a szellemi lények utánzása hatással van az emberre. A tudatlanság nem tesz boldoggá. Az igaznak ajka sokakat vezet, a bolondok pedig meghalnak esztelenségükben. (Példabeszédek 10:21).
Az alkoholizmus lehet genetikailag örökletes (ez az írek sztereotípiája), mondja, de lelkileg is átadódik. “Egyházmegyékben vagy szerzetesrendekben is észlelhető, hogy egy adott démon átadódik” – mondja a Colorado-i pap. Általában egy bűnnel vagy egy nemi erőszakkal kezdődik.

Visszagondolhatunk egészen Éváig.

Származhat “valamiféle átokból” is, amely szintén nemzedékről nemzedékre átszáll.

Ripperger atya megfigyelte, hogy a szabadkőművesség szellemei gyakran légúti megbetegedéseket okoznak az érintett családokban.

Olaszországban, jegyzi meg Ripperger atya, a Vatikán feljegyzett olyan eseteket, ahol a gyermekek szellemileg fertőzöttnek tűntek már az anyaméhben is, és meg is maradtak ebben a fertőzött állapotban, mivel az exorcista /ördögűző/ formulák eltávolításra kerültek a keresztség szentségéből.

Egész városok is működnek “átok” alatt.

Leggyakrabban – az esetek nyolcvan százalékában, pontosítja (a mi megkülönböztetésünkért) – a generációs szellem egyetlen emberrel kezdődik. Az atya szerint egy ilyen családi fertőzöttség normál intervalluma négy-öt generáció, mielőtt elkezd gyengülni és eloszlani, gyakran úgy, hogy Isten küld egy olyan személyt a családba, aki segít a megtisztításában.

Miután egy démon csatlakozott, olyan, mint egy légy: jönnek más “legyek”. Egyes családok, régiók és országok “nagyobb haverokkal” sújtódnak, mint mások – jegyzi meg.

Mi a mai generáció démona az Egyesült Államokban?

“Kapzsiság és csalás” – mondja Ripperger atya.

Minden gonosz fondorlat – jegyzi meg -, végső soron a saját súlya alatt omlik össze.

Isten megengedi a démonokat, mert azt akarja, hogy reagáljunk és erényeket alakítsunk ki magunkban – például büszkeség esetén egy démon lehetővé teszi, hogy megaláztatásokon keresztül megtisztuljon a családi vonal, és elvezethet egy családot ahhoz, hogy helyesen reagáljon az alázatra. Az alázat nagyon erős a Sátán ellen. Ha megtévesztenek, bacsapnak minket, az igazsággal reagálunk. A fösvénység szellemével szemben jótékonysággal, irgalmassággal és nagylelkűséggel kell reagálnunk – rövid, alázatos kedvességgel és önzetlenséggel, amely sok sötét szellemet elüldöz.

[forrás: Deliverance Prayers For The Laity]



Köszönet a Metropolita Egyesületnek!
A metropolita szó görögül: “máter polisz”-t, azaz a “Város Anyjá”-t, vagy “Anyaváros”-t is jelent. Így gondolhatunk az új Jeruzsálemre, vagy a Szűzanyára is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése